Mindfulness

Mindfulness eli tietoisuustaidot ovat arvostelematonta ja tietoista tähän hetkeen sitoutumista. Tietoisuustaitojen avulla on mahdollista tutustua omiin ajatuksiin, mieleen sekä kehon tuntemuksiin ja saada syvempi tuntemus omaan itseen, toimintatapoihin sekä asioihin reagointiin. Mindfulnessin avulla voit johtaa omaa mieletäsi ja ajatuksiasi ja oppia mm.  stressinhallintaa sekä saada helpotusta uni- ja kipuvaikeuksiin. Mindfulnessista voi saada apua myös vuorovaikutus- sekä päätöksenteko- ja ongelmanratkaisutaitoihin. Tietoisuustaidot auttavat työssä keskittymiseen ja olennaiseen keskittymisessä. 

Minun kohdallani mindfulness on tuonut rauhaa yöuniini ja uskallusta pysähtyä miettimään asioita, hankalaksi kokemissani tilanteissa, ainakin sen kymmenen sisään-ulos-hengityksen ajan. Kenties nauran entistä useammin ja ainakin vähemmän stressaan asioilla, jotka eivät minulle kuulu.

Mindfulnessista järjestän yksilöllisesti asiakkkaan tarpeisiin räätälöityä koulutusta ja  ohjausta sekä harjoitteita. Lisätietoja saat soittamalla tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla.

 

 

 

 

Eija Antikainen

puh: 040 -5866 370

sähköposti: eija.antikainen@tahto.net

 

 

 

 

Powered by Aava 3